Skip to content

Volvo

image

Volvo rullet ut sine første biler i Gøteborg i 1927, men har siden den gang blitt verdensledende på sikkerhetsteknologi og innovasjon. Det kjente bilmerket har tilstedeværelse i omtrent 100 land – og i Norge har Sign Consult vært ansvarlig for skiltingen.

Visotec / Volvo

2018 (Volvo/Renault trucks 2014)

Avtalen med skilting for Volvo i Norge er et resultat av tett samarbeid Visotec, som er en av de største skiltfabrikkene i Europa. Visotec har vært en solid skiltprodusent for Volvo siden 2008, og hadde behov for en samarbeidspartner i Norge. De kom til Sign Consult for å finne gode løsninger for skiltmontering.

Sign Consult prosjektleder hele prosessen

For Volvo og Visotec bistår vi med skiltplaner, befaringer, tegne skiltforslag og samarbeide med de lokale forhandlerne for å sikre at alt stemmer med både den visuelle profilen og at det blir tilpasset den aktuelle lokasjonen. Vi sørger også for hele prosessen med byggesøknader, prosjektledelse og godkjenninger før skiltene kan settes i produksjon.

Med nødvendige godkjenninger på plass, setter vi alle skiltene i produksjon hos Visotec. Når skiltene kommer til Norge blir de kvalitetskontrollert hos Sign Consult før vi leverer og monterer dem på aktuelle lokasjoner i hele Norge.

Visotec / Volvo

2018 (Volvo/Renault trucks 2014)