Skip to content

Sulland

image

Sulland er en av våre nyeste kunder. Sign Consult sin rolle i samarbeidet, som startet i februar 2022, er å ivareta hele prosessen – fra skiltutvikling til montering og løpende serviceavtale.

Sulland

2022

Sulland er et familieeid bilkonsern med 38 egeneide bilforhandlere, og da de skulle skilte om og utvikle prototype-skilt, var det Sign Consult som fikk oppdraget.

Sulland skiltet av Sign Consult. FOTO

Skiltutvikling

Bilkonsernet representerer 13 ulike bilmerker, blant annet Audi, Ford, Hyundai, Mini, Škoda, Toyota og Volkswagen. Disse kjente merkevarene har tydelige brand-guidelines som må følges, men til deres nyeste bilmerke, Voyah, har Sign Consult vært med på hele skiltutviklingen, produksjonen og monteringen av skiltene hos de utvalgte forhandlerne.

Yoyah kommer fra en av Kinas største bilprodusenter, DongFeng, og Sulland har eksklusiv rettighet på import, distribusjon og salg av dette bilmerket i Norge.

Sign Consult har skiltet Voyah. FOTO

Ved å bidra til utviklingen av prototype-skilt, har Sign Consult fått muligheten til å være med på å definere bransjestandarder, samt sette høy standard for kvalitet og pålitelighet. For å opprettholde kvaliteten har vi implementert god dokumentasjonskontroll og oversikt over alle forhandlere hvor skiltene er montert.

Allsidig bilkonsern

I tillegg til salg av nye biler og bruktbiler, har Enterprise bilutleie blitt del av Sulland-konsernet. Også på denne fronten har vi et samarbeid for å skilte virksomheten og produsere skiltene.

Vi i Sign Consult ser fram til et spennende samarbeid med en ambisiøs aktør som Sulland. Med mange bilmerker i porteføljen og et mål om å importere flere, samt utvide med flere forhandlere i Norge, er det spennende tider i vente for både Sulland og oss som samarbeidspartner.

Sulland

2022