Skip to content

Møller Mobility Group

image

Sign Consult har samarbeidet med Norges største bilaktør, Møller, siden 2013. Vi har stått for utvendig skilting og profilering for flere bilmerker – blant annet i samarbeid med skiltprodusentene Kaufmann-Ulm Lichtwerbung og ProLicht Werbung.

Møller Mobility Group

2013

Volkswagen skiltet av Sign Consult

For Møller er skiltingen en sentral del av selve bygget, og det er derfor viktig med tett samarbeid med entreprenørene på nye bygg. For å kunne koordinere og lede prosjekter med det komplekse skiltprogrammet, deltar vi i byggemøter der et godt og grundig forberedende arbeid er en veldig viktig faktor. Vi sikrer at alle behov blir ivaretatt og at skiltprogrammet blir levert, montert og implementert på en effektiv og hensiktsmessig måte.

Sterke merkevarer

Møller er Norges største forhandler av Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, Cupra og Volkswagen Nyttekjøretøy – store merkevarer med en sterk merkevareidentitet (Corporate Identity). Disse må ivaretas og følges nøye for å sikre en helhetlig og konsistent merkevareprofil på alle lokasjoner.

Selv om det ikke er rom for å være kreative med bilmerkenes egne grafiske profiler, er Sign Consult med på å lage profil- og skiltplaner når nye bilsentre åpnes, som f.eks. Møller Bruktbilsenter.

Møller Bil skiltet av Sign Consult. FOTO

Møller Bil - Skoda skiltet av Sign Consult. FOTO

Service og vedlikehold

En viktig del av arbeidet vi gjør, er service og vedlikehold av skiltene. Dette er helt nødvendig for å sikre garantiansvar og for å sørge for at skiltene er i god stand over lang tid.

Sign Consult har derfor gjennomført en kontrollrunde på over 110 lokasjoner for Møller, der alt fra det rent tekniske til farger til renhet og generell tilstand på skiltene ble sjekket. Bilder ble tatt og rapporter ble laget fra de hver av de ulike forhandlerne. Dette har gitt Møller-konsernet solid dokumentasjon på status og vedlikeholdsbehov i hele Norge.

«Sign Consult gjør det enkelt for oss som trenger skilt. De bistår med alt fra søknadsprosess til montering av skilter, ja, alt du kan tenke deg. Men hovedgrunnen til at du skal velge Sign Consult som din skiltleverandør er kundeservicen. Den er i en klasse for seg selv!»

– John Arild Lien, Markedssjef firmabil, Møller Bil Stavanger

 

«Svebjørn Auto AS er meget godt fornøyd med jobben Sign Consult Norway AS gjør for oss. De er tilgjengelige, dyktige og hyggelige å samarbeide med. De sørget for hele prosessen fra A-Å på en profesjonell måte i forbindelse med VW og Skodaskilting på vårt nye anlegg.»

- Ben Myklevold, Daglig Leder, Svebjørn Auto AS

Møller Mobility Group

2013