Skip to content

Skiltprosjekter

image

Kontakt oss

image

Circle K

Sign Consult startet samarbeidet med Statoil allerede i 1999, den gang som et enkelt vaskeoppdrag på Statoil sine bensinstasjoner i Norge. Siden den gang har vi hatt et kontinuerlig og tett samarbeid om skilting og profilering i hele Norge.

image

Bertel O. Steen

Bertel O. Steen har vært sentral i den norske bilbransjen i over 120 år, og består i dag av et landsdekkende forhandlernett med over 40 forhandlere og merkeverksteder. Samarbeidet vårt startet i 1997, og Sign Consult har hatt en nøkkelrolle i å sikre at alle krav knyttet til skilting ivaretas på en profesjonell og effektiv måte.

image

Møller Mobility Group

Sign Consult har samarbeidet med Norges største bilaktør, Møller, siden 2013. Vi har stått for utvendig skilting og profilering for flere bilmerker – blant annet i samarbeid med skiltprodusentene Kaufmann-Ulm Lichtwerbung og ProLicht Werbung.

image

Certas / Able

Da Certas skulle i gang med nytt pilotprosjekt, ble Sign Consult involvert for å sikre riktig kvalitet og hjelpe til med en effektiv prosess. Fra vårt første møte, til den første stasjonen var på plass, tok det ikke mer enn tre måneder.

image

Sulland

Sulland er en av våre nyeste kunder. Sign Consult sin rolle i samarbeidet, som startet i februar 2022, er å ivareta hele prosessen – fra skiltutvikling til montering og løpende serviceavtale.

image

Volvo

Volvo rullet ut sine første biler i Gøteborg i 1927, men har siden den gang blitt verdensledende på sikkerhetsteknologi og innovasjon. Det kjente bilmerket har tilstedeværelse i omtrent 100 land – og i Norge har Sign Consult vært ansvarlig for skiltingen.