Skip to content

Ledende kompetanse og lang erfaring

image

Kontakt oss

image

Vår historie

Sign Consult Norway AS ble grunnlagt i 1994. Vår opprinnelige forretningsidé var å være en nøytral samarbeidspartner uavhengig av nasjonale eller internasjonale skiltprodusenter. Dette var en vellykket strategi i flere år.


I dag fremstår selskapet som en profesjonell samarbeidspartner og rådgiver for både store konsern og SMB-markedet. Vi utfører oppdrag i hele Norge, fra Lindesnes i sør og Hammerfest i nord. Vi er også stolte av å ha profilert verdens nordligste bensinstasjon - Circle K Svalbard.

Vi hjelper våre kunder med utvendig skiltprofilering og bistår gjennom hele prosessen – fra kartlegging av behov, byggesøknad, skiltproduksjon og prosjektledelse til montering og service/vedlikehold. Vi opererer både som en uavhengig aktør for de store internasjonale skiltprodusentene i blant annet Tyskland, Frankrike og USA - og som en egen leverandør med kvalitetsprodusenter i Baltikum og Tyrkia.


Sign Consult har hovedkontor på Jessheim. Her har vi lagerkapasitet og logistikkhåndtering for alle våre kunder. Vi samarbeider også med eksterne montører og er derfor landsdekkende. Gjennom gode digitale systemer og kontinuerlig opplæring innenfor HMS og elektro, er du sikret en riktig, trygg og effektiv montasjeprosess.

Sign Consult gjør det enkelt for oss som trenger skilt. De bistår med alt fra søknadsprosess til montering av skilter, ja alt du kan tenke deg. Men hovedgrunnen til at du skal velge Sign Consult som din skiltleverandør er kundeservicen. Den er i en klasse for seg selv!

John Arild Lien, Markedssjef firmabil, Møller Bil Stavanger
image

Våre verdier

Tillit

Levering, kvalitet og pris: Vi holder det vi lover!

Profesjonell

Tung fagkunnskap og erfaring skal ligge til grunn for alt vårt arbeid. Vi tar vare på miljøet og tenker langsiktig bærekraft.

Proaktiv

Vi ligger i forkant gjennom et løsningsorientert, fleksibelt og kreativt arbeidsmiljø og kundesamarbeid.

Ambisiøs

Vi tenker nytt, utfordrer etablerte sannheter og er ambisiøse på egne og våre kunders vegne.

Sign Consult er en profesjonell og etterrettelig leverandør av store og små profileringsoppdrag til oss i Circle K. De har vært vår samarbeidspartner i mange år, og var helt sentrale da vi byttet skilt og profilering på alle våre betjente og ubetjente stasjoner i perioden mai 2016 til april 2017.»

Knut Hilmar Hansen, Kommunikasjonssjef Circle K Norge AS
image

HMS

Ansatte og samarbeidspartnere er våre viktigste ressurser. Derfor prioriterer vi HMS-arbeid svært høyt.

Det Norske Veritas har revidert vår sikkerhet og sertifisert oss på vegne av ESSO Petroleum UK Ltd: "Achivement in the International Contractor Safety Rating System".

Vi er også bevisste vårt miljøansvar og har gode rutiner for avfallshåndtering gjennom kildesortering og returavtaler.

Ledige stillinger